Epilog “Numai cei cu adevărat ticăloșiți pot crede că în politica adevărată există vacanțe “

Ninel PEIA , Deputat PSD Ilfov
Parlamentul intră în vacanță. Sunt mulți nechemați în politică al căror minunat scop ar fi acela al unei vacanțe veșnice. Norocul nostru, al celor veniți acum printre parlamentari este că am venit să schimbăm acest lucru.

E drept, s-a făcut o primă triere și lucrul acesta, cu ajutorul dv, al electoratului, va continua, sunt sigur, cu mai mare putere.

Ceea ce doresc să spun este că dacă Parlamentul nu mai este în sesiune, asta nu înseamnă că politicienii iau și ei o pauză.

Cel puțin nu Ninel Peia.

Eu am intrat în politică pentru că sunt convins de rolul foarte important al politicianului dedicat neamului, ca un factor determinant în procesul îmbunătățirii vieții românilor. Cred că putem să ne recăpătăm demnitatea, putem să ne recăpătm istoria și, în mod responsabil, să ne croim un viitor egal cu al tuturor țărilor astăzi membre în UE.

Oare aceste obiective iau vreodată vacanță? Firește că nu. Atunci, slujitorul acestora cum ar putea lua vacanță?

Politicianul cu adevărat dedicat nu are ”libere”.

Scriu aceste rânduri pentru că poate le reamintesc și altora care le este marele rol pe care și l-au asumat. În fața destinului Țării, interesele personale, afacerile mărunte, totul devine nesemnificativ.

Deci eu nu voi avea, în fapt, nicând vacanță.

Pe de altă parte, la încheierea unei sesiuni parlamentare, am văzut că se poartă închegarea unor bilanțuri. Eu nu o voi face, cine vrea să știe despre activitatea lui Ninel Peia poate intra pe siteul Camerei Deputaților și se va lămuri cu ce am contribuit, pentru moment, în Parlament.

Știu că aceia care vor citi aceste rânduri și sunt români de bună-credință înțeleg că îmi doresc încrederea celor care mi-au acordat votul, celor care alcătuiesc o Românie mai mică, parte a României Mari din care cu toții facem, cu onoare, parte…
Vă rog însă, ca până la viitoarea sesiune Parlamentară, să fiți alături de mine în continuare și să urmărim evoluția Cabinetului Ponta, un guvern care, cu toate greutățile, șicanele și piedicile pe care le vedeți sau intuiți, este egal în eficiență, dacă nu peste ceea ce se spune că a fost cel mai performant guvern, acela condus de Adrian Năstase.

Vă mai rog să fiți optimiști și șă acordați creditul dumneavoastră politicienilor care și-au dovedit loialitatea față de Țară, înainte de toate.

Vă conjur să fiți optimiști, măcar pe termen lung. România se mișcă, lucrurile evoluează în bine, aveți încredere în conaționalii noștri.

Dacă vom avea grijă de noi, de apropiații noștri,de cei care ne inspira incredere, acest lanț de va întinde pretutindeni peste România. Împreună nu vom fi niciodată slabi, chiar dacă vremurile nu ne favorizează pentru moment.

Dragii mei, când aceste mici lucruri le vom îndeplini natural, firesc și generos, vom ști cu toții că Dumnezeu iubește România!

Să ne vedem cu bine!

02.07.2013

Cu drag
Deputat PSD Ilfov
Ninel PEIA

Lasă un răspuns